Prijzen Sneltest en PCR-test met Reisverklaring
☝Klik hierboven voor korting - Boek Vandaag je coronatest!☝

5x stress in tijden van corona

5x stress in tijden van corona

Het is een behoorlijk stressvolle tijd sinds corona de wereld is ingetreden. Overal hoor en zie je het om je heen en het is het gespreksonderwerp van de dag. Hier zijn een aantal locaties waar je veel stress tegen kan komen.

Stress om te testen

Er is weer iemand in jouw omgeving positief getest en ook jij moet je weer laten testen. Het kan behoorlijk stressvol zijn om naar een locatie te gaan om je te laten testen. Telkens als je namelijk naar die locatie toegaat, heb je het gevoel dat je juist dáár corona kan krijgen.

Stress thuis in Drachten

Thuis is er ook stress. Misschien zijn je kinderen wel lange tijd thuisgebleven omdat de scholen dicht waren. Of zitten jij en je huisgenoot al maandenlang op elkaars lip. Hoe leuk je elkaar ook vindt, soms is te veel gewoon te veel. Ook al is er nu in jouw huishouden momenteel misschien geen positieve pcr-test vastgesteld, toch kan de stress ook in jouw huis doordringen.

Stress op je werk

Werk stress is altijd vervelend, maar helemaal ten tijde van corona. Misschien zit je al lange tijd thuis zonder werk en is het je nog niet gelukt om een nieuwe baan te vinden omdat er in jouw sector momenteel erg weinig werk is. Of je ervaart juist te veel werkdruk omdat je nu overuren moet draaien in bijvoorbeeld het ziekenhuis. Was je werk eerst hands-on? En zit je nu zoommeeting achter zoommeeting te draaien? Ook dit kan voor veel stress zorgen.

Stress in de media

Het is moeilijk om momenteel de televisie aan te zetten of het nieuws te openen en het woord corona niet tegen te komen. COVID-19 is het gespreksonderwerp van de dag. Op elke nieuwszender wordt er wel een moment aan gewijd en ook op je sociale media zie je het vaak genoeg langskomen. Het is soms moeilijk om rust te vinden van deze hele coronagekte.

Kosten Sneltest en PCR-test met COVID reisdocument
☝Nu korting: Bestel Vandaag!☝
Stress in de media

Stress met je vrienden in Drachten

Wil je weer eens je vrienden zien? Ook dit kan stressvol zijn. Je moet je aan allemaal regels houden en mag vooral niet te veel mensen tegelijk bezoeken. Ook kun je bang zijn om corona onbewust over te dragen aan je geliefden of het juist van hen te krijgen. Dit kan voor extra spanningen zorgen als je eindelijk weer eens je vrienden kunt zien.

Tot slot

Hoewel dit allemaal heel erg stressvol kan zijn voor jou, je familie en je vrienden, is het toch belangrijk om je aan de coronaregels te houden. Heb je klachten? Laat dan een corona sneltest afnemen in Drachten. Op die manier zorg je ervoor dat je niet onbewust het virus verspreidt. Hopelijk zijn we dan zo snel mogelijk weer van het virus af!